10 Buah Kereta Para Otai Berarak Semalam

Aktiviti / April 2, 2015

10 buah kereta para otai berarak semalam dalam perjalanan berjumpa Mr KC Lim, chairman bagi UNICO NETWORK SDN BHD. Dari perbualan semalam tu, terbongkar cerita tentang bagaimana tokey yang low profile dan humble ni telah melahirkan 5 orang jutawan trading yang merupakan anak didiknya dalam bidang berkenaan.

Dan melalui perniagaan ecommerce terbarunya ini, Unico2u, beliau berkeyakinan akan dapat mencipta ratusan jutawan, mengatasi apa yang telah satu syarikat lain telah lakukan. Duit ringgit dan kesenangan bagi beliau bukan lagi satu masalah kerana beliau telah memiliki segalanya termasuk sebuah keluarga bahagia. Apa yang beliau sasarkan adalah tanggung jawab sosial untuk lahirkan seramai mungkin anggota masyarakat yang bertaraf jutawan dan memiliki taraf hidup dan sosial yang boleh dibanggakan. Dan kita harus cepat merebut peluang yang disediakan ini.

Sangat mengujakan sesi santai santai dengan KC Lim dan para otai aka networker besar semalam. Hubungi kami dan jadi sebahagian dari para jutawan yang diimpikan KC Lim itu.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

UNICO NETWORK SDN BHD (1124275A) | GST Number 001617580032
No. 1, Jalan BA2/1, Kawasan Perindustrian Bukit Angkat, 43000 Kajang, Selangor.
03-8738 7000  
customercare@unico2u.com

Copyright © 2015 Unico2u.com. Website Designed & Developed By Passion In Design.